Senetle Ev Almak İstiyorum Ne Yapmam Gerekiyor?

Senetle ev sahibi olmak isteyenler, genellikle inşaat firmalarına başvuru yaparak senet ile ev sahibi olma taleplerini iletmektedir. Firmalarsa belli bir peşinat karşılığında evin kalan değerine faiz işleterek kişileri ev sahibi yapmaktadır. Ancak geri ödemede faiz oranı sebebiyle ortaya çıkan külfet ve peşinat verme zorunluluğu sebebiyle birçok kişi senetle ev almaktansa ev almamayı tercih etmektedir.

birevim peşinatsız ev

Senetle ev almanın konut kredisi ile ev almaktan daha cazip bir hale gelebilmesi için öncelikle faiz külfetinin ve peşinat zorunluluğunun bulunmaması gerekmektedir. Ancak neredeyse tüm firmalarda her iki zorunluluk da talep edilmektedir.

Kredi kullanmadan ve faiz ödemeden ev alınabilmesi için tercih edilebilecek en makul yöntem, Birevim birikime dayalı finans desteği yöntemidir. Firma ev almak için kendisiyle çalışan katılımcılarından faiz talep etmediği gibi peşinat ödemelerini de zorunlu tutmamaktadır. Bu sayede aylık küçük taksitler ödenerek kira öder gibi ev sahibi olunabilmektedir.

Birevim Faizsiz ve Peşinatsız Ev Alma

Birevim faizsiz ve peşinatsız konut alma yönteminde, firmanın kazancının ne olacağı sorusu kişilerin tereddütle yaklaşmasındaki temel sebeplerden birisidir. Firmanın katılımcıların faizsiz ve peşinatsız bir şekilde ev sahibi olmasındaki kazancı, katılımcılardan alınan çalışma bedelidir. Bu bedel, senetle ev almak veya konut kredisi kullanmak isteyen kişilerin ödediği yüksek meblağlar düşünüldüğünde oldukça düşük kalmaktadır. Firmanın ödeme seçeneklerinden bir tanesi seçilerek modele uygun bir şekilde kira öder gibi ev sahibi olunabilmektedir.

Birevim Faizsiz Ev Alma Başvurusu

Birevim faizsiz konut alma başvurusu yapmak isteyenlerin firma ile irtibat kurması gerekmektedir. Firma ile irtibat kurmak için kullanılabilecek ilk kanal, Birevim şubelerinin bizzat ziyaret edilmesidir. Firmanın resmi internet sitesinde şubelerinin listesi ve yol tarifi bulunmaktadır. Resmi internet sitesi ana sayfasında bulunan başvuru formunu doldurmak da, senetle ev almak istemeyenlerin firmaya başvuru yapmak için tercih edebilecekleri bir diğer yoldur. Firma yetkilileri başvurunuzu aldıktan sonra tarafınızla irtibat kurmaktadır. Son olarak Birevim telefon numarası aranarak da firma ile iletişim kurulabilmektedir. Firmanın iletişim numarası ise şu şekilde belirlenmiştir:

  • 444 23 53
birevim
Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

code

4 + fourteen =