240 Ay Vadeli Konut Projeleri ve Kampanyaları

Emlak sektöründeki en avantajlı fiyat ve yaptırımlardan yararlanmak istiyorsanız doğru adreste olduğunuza emin olabilir ve bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Firmamızın 240 ay vadeli konut projeleri ve kampanyaları birçok müşteri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanmaktadır. Ev, arsa ve işyeri adına aradığınız ne varsa tüm gereksinimlerinize karşılık verecek bir profesyonel hizmet anlayışımız bulunmaktadır. Türkiye’nin birçok bölgesinde aktif olarak hizmetlerine devam eden firmamızın alanında uzman ve deneyim sahibi bir çalışma ekibi ve teknolojik çalışma altyapısı mevcuttur.

birevim peşinatsız ev

En Uygun Konut Kampanyaları

Güncel emlak piyasasında yer alan en ekonomik ve uygun konut kampanyalarından yararlanmak için firmamız çalışmalarına devam etmektedir. Uygun faiz oranlarının yanı sıra uzun vadede taksit seçenekleri göz önüne alındığında memnuniyet duyacağınız bir süreç sizleri beklemektedir. Arsa, işyeri ve ev alım ve satımlarının yanı sıra inşaat ve emlak sektöründeki gelişimleri yakın olarak takip ediyor ve müşterilerimize bu doğrultuda yardımcı oluyoruz. Konut kampanyaları olarak 240 aya varan vade seçeneklerimizle rahat bir nefes alabilir ve hayalini kurduğunuz eve kavuşabilirsiniz.

Ekonomik Konut Fiyatları

Gayrimenkul alım ve satımlarda en avantajlı fiyat seçenekleri doğru adreste bulunmaktasınız. Birevim firması olarak ihtiyaçlarınız döngüsünde bir birlikteliğe hazır olduğumuzun altını çizmeliyiz. Emlak piyasasındaki değişim ve gelişimlere olan profesyonel çalışma prensibimiz dolayısıyla maddi ve manevi bir kazanım sizleri beklemektedir. 240 ay vadeli konut projesi kapsamındaki detaylar için firmamızın iletişim numarasından bizleri arayabilirsiniz.

Müşteri referanslarının olumlu ve pozitif ivmelerle uzun soluklu bir çalışma sahasında emlak piyasasında adından sıklıkla söz ettiren Birevim firması olarak avantajlı fiyat seçeneklerimizden yararlanabilirsiniz. Taksitlendirme ve faiz oranlarındaki eşsiz fırsatların sizleri beklediğini söylememiz gerekiyor. Firmamızın temel misyonu olan profesyonel gayrimenkul hizmetleri arasında her müşteriyi memnun edecek unsurlar bulunmaktadır. Ekibimizin alanında uzman ve profesyonel çalışanlar tarafından her müşteri ile özel olarak ilgilendiğini belirtmeliyiz. Telefon numaralarımız, resmi web sitemiz ve e posta adresimizden bizlerle iletişme geçebilirsiniz.

Birevim iletişim adresi; Küçükbakkalköy Mah. Merdivenköy Cad. No:2 Ataşehir/İstanbul

E-posta; [email protected]

Tel: 444 23 53

birevim
Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

code

5 + 9 =